Clientii nostri

Testimoniale

"Cel mai bun loc pentru a petrece un eveniment minunat alaturi de familie, prieteni sau colegi dragi, un loc ce emana o caldura familiala deosebita.
Cei care merita sa fie apreciati pentru aceasta reusita: Claudiu Zanfir si echipa lui, Moham si echipa lui, Alexandra Aioanei cu Mariuca"

Loredana
PR Manager SEE BU, Euralis Group


Pentru mine Residence înseamnă eleganță, rafinament, gastronomie desăvărșită și conduită impecabilă. Sunt beneficiar al serviciilor Residence de când exista un singur hotel Residence, și anume Arc de Triomphe, iar prima mea experiență pe parte de cazare a unor parteneri străini a fost la început de 2004. Au trecut 10 ani de atunci și Residence a crescut frumos. Felicitări!
De atunci am rămas fidelă sub o formă sau alta, și m-am bucurat atunci când lucrând la Tractebel Engineering, împreună cu colega mea de pe HR, Camelia Tătărău, am putut apela la Residence pentru organizarea de evenimente, dar și pentru cazare. Am regretat că nu am putut organiza și petreceri de Crăciun atunci pentru că noi eram mai numeroși decât capacitatea maximă.
Pentru că jobul m-a purtat prin mare parte a Europei în hoteluri de 4 stele, câteodată chiar și de 5, pot spune cu inima deschisă că Residence este unul dintre cele mai elegante, dacă nu cel mai elegant, unde stilul se împletește cu bunul gust și unde servirea este ireproșabilă. Cred că vă puteți pregăti liniștit pentru a vă extinde și în alte țări europene și dacă aveți asta în plan vă doresc din suflet mult succes!
Residence este și rămâne ceva aparte, o poveste frumoasă, susținută în timp de întreaga echipă ce lucrează acolo.
Voi reveni oricând voi avea ocazia la Residence.

Cu prietenie și admirație,
Dana Nicula
PR & Communication, Cosette Theta Healing


”Le multumim lui Claudiu, Alexandrei si lui Ionut pentru sprijinul in organizarea evenimentelor.
CU SIGURANTA VOM REVENI ! ”

Centrul SPA

Uitati de griji si lasati loc sentimentelor de liniste si pace interioara. Veti descoperi ritualuri care va vor rasfata simturile, tratamente si pachete create sa va imbunatateasca starea de sanatate si sa va redea echilibrul psiho-fizic.

Restaurante

Restaurantele noastre reprezinta o experienta remarcabila prin diversitatea de preparate din bucataria moderna si clasica, incluzand specialitati mediteraneene, delicii internationale si preparate traditionale romanesti.

LINKS

Servicii Hoteliere
Servicii Catering
Evenimente Private

REZERVARI

events@residence.com.ro
0730 709 708

Copyright © 2014 Residence Hotels