Locatiile noastre

Hotel Arc de Triomphe

Str. Clucerului nr.19

Situat intr-o zona rezidentiala foarte frumoasa si linistita, Hotel Arc de Triomphe este in apropierea principalelor atractii ale orasului, parcuri, magazine si localuri. Fiind la numai 20 de minute de aeroport, la 10 minute de centrul orasului si la 5 minute de Centrul de Expozitii RomExpo, hotelul este pozitionat ideal atat pentru oaspetii business cat si pentru turisti. Hotelul dispune de 35 de camere, un restaurant, 3 terase, centru SPA si 5 sali de Conferinte.

Hotel Domenii Plaza

Str. Al. Constantinescu nr.33

De o eleganta clasica si rafinata, hotelul este amplasat intr-o cladire apartinand patrimoniului arhitectural national. Este proiectat cu grija pentru detalii si bun gust, decorat cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara, lemn pretios, obiecte de arta, ceea ce ii confera distinctie si personalitate.Hotelul dispune de 33 de camere, un restaurant, 3 terase, centru SPA si 3 sali de Conferinte.

La Conac

Soseaua Odaii 367B

Marca luxului si a relaxarii - “La Conac” este un complex de 4 stele, situat intr-o zona verde si linistita, in partea de nord a Bucurestiului. Conacul dispune de 6 camere, restaurant, terasa, piscina.

Echipa noastra

Echipa Hotelurilor Residence vine în ajutorul Dumneavoastra cu solutii personalizate pentru succesul evenimentului pe care il organizati, asigurandu-va de atentia lor pentru orice detaliu.

Vasta experienta in industria ospitalitatii si in organizarea evenimentelor corporate recomanda Hotelurile Residence ca partenerul Dumneavoastra de încredere.

Centrul SPA

Uitati de griji si lasati loc sentimentelor de liniste si pace interioara. Veti descoperi ritualuri care va vor rasfata simturile, tratamente si pachete create sa va imbunatateasca starea de sanatate si sa va redea echilibrul psiho-fizic.

Restaurante

Restaurantele noastre reprezinta o experienta remarcabila prin diversitatea de preparate din bucataria moderna si clasica, incluzand specialitati mediteraneene, delicii internationale si preparate traditionale romanesti.

LINKS

Servicii Hoteliere
Servicii Catering
Evenimente Private

REZERVARI

events@residence.com.ro
0730 709 708

Copyright © 2014 Residence Hotels